0

Hoe krijg je mooie lichte oksels? – Skinlight

Zwarte oksels, mooi is anders, maar door deodoranten, ontharing, strakke kleding of te veel in de zon zitten kunnen de oksels een stuk donkerder worden. Dat is vervelend en kan je bang maken om je armen omhoog te doen of kleding zonder mouwen aan te trekken, dat willen we natuurlijk niet. Gelukkig zijn er wel manieren om lichte oksels te krijgen, en wij hebben ze op een rijtje gezet.

Gebruik Skinlight Whitening Treatment

De crème van Skinlight is een crème die je tweemaal per dag moet opsmeren en die zo de huid bleekt. De Skinlight Whitening Treatment bleekt de huid maar remt ook de aanmaak van pigment waarmee voorkomen wordt dat je opnieuw zwarte oksels gaat krijgen. Binnen enkele weken zal jij met deze methode weer lichte oksels hebben. Ideaal dus want je hoeft er niks voor te doen behalve twee keer die crème te smeren.

huid bleken, pigmentvlekken verwijderen

De natuurlijke bleker: Yoghurt

Yoghurt bevat zuur wat als natuurlijke bleker optreedt, en hier bovenop bevat yoghurt ook nog enzymen die het pigment melanine kunnen afbreken, waardoor jouw zwarte oksels nog sneller lichte oksels zullen worden. Om hier gebruik van te maken moet je dagelijks yoghurt aanbrengen op de oksels en dit 20 minuten laten intrekken voordat je het afspoelt. Na ongeveer een week zou je resultaat moeten zien.

Citroensap

Citroensap bleekt de huid ook op natuurlijke wijze door alle zuren die erin aanwezig zijn. Er wordt aangeraden om dagelijks voor elke minuten citroen over de oksels te wrijven, zodat na een tijdje de huid er lichter uit gaat zien. Onthoudt wel dat citroensap uitdrogend werkt en dat je jouw huid dus goed wil hydrateren met een crème nadat je deze methode hebt toegepast. Ook moet je opletten dat jouw huid hier goed op reageert, als je een droge of gevoelige huid hebt wil je deze methode misschien maar drie keer per week uitoefenen.

Gebruik een natuurlijke deodorant

Dit is meer een manier om zwarte oksels te voorkomen, maar het werkt wel. In veel deodorant zitten chemische bestanddelen zoals parabenen of aluminium die de oksels irriteren en hem donkerder kunnen maken. Als je lichte oksels wilt dan kun je dus beter voor de iets duurdere natuurlijke deodorant kiezen die alleen maar uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Dit is een stuk beter voor jouw oksels, maar het kan wel een zoektocht zijn om een dergelijke goede natuurlijke deodorant te vinden, maar ze bestaan zeker wel.

Wanneer je de tips naleeft ga je voor je het weet van zwarte oksels naar lichte oksels, en dan voel jij je weer zelfverzekerd wanneer je een top aanhebt zonder mouwen, en durf je gewoon jouw armen in de lucht te gooien op dat leuke feestjes.

Karlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *