3

Hoe maak ik donkere oksels lichter

Hoe maak ik donkere oksels lichter? Met deze vraag opzak begon onze zoektocht. Eerst hebben wij diverse fora en websites bekeken. Hieruit werd al snel duidelijk dat er een legio aan klinieken zijn die welk huidprobleem dan ook wel kunnen oplossen. Maar toen vielen we direct over de absurd hoge prijzen. Het was toen direct duidelijk dat het voor ons allemaal absoluut geen eenvoudige klus is om iets te vinden met een zeer hoog slagingspercentage wat ook nog eens betaalbaar zou zijn. Toch hebben wij na heel veel speurwerk en diverse telefoon gesprekken een mooie betaalbare oplossing gevonden!

Waardoor worden oksels eigenlijk donkerder?

Zoals je weet wassen wij onze oksels veelvuldig en smeren er allemaal deodorant op. Daarnaast ook nog redelijk vaak even bij trimmen of scheren. Kortom de huid van de oksels heeft het niet echt makkelijk. Daarnaast gaan wij ook nog in de zomer lekker op een strandje lopen bakken met de armen omhoog. Al met al de oksels worden naarmate je ouder wordt op een ongelijke manier donkerder en donkerder.

Hoe maak ik donkere oksels lichter

Hoe kun je voorkomen dat de oksels donkerder worden?

Ga als eerste eens meer onderzoek doen na welke was producten en deodorant je gebruikt. Ga een natuurlijk variant gebruiken dit is namelijk veel beter voor de huid. Scheer je ook niet meer droog en gebruik een scherpmesje. Daarnaast is het slim als je ook een SPF crème onder je oksels gaat smeren. Dit voorkomt verdere verkleuring door de zon.

Help ik heb al donkere oksels wat nu?

Ons advies is om voor een Oksels whitening crème te kiezen. Neem bijvoorbeeld Skinlight crème. Deze in Nederland gemaakte crème is ideaal in te zetten om donkere oksels te verlichten. De crème is bovendien ph neutraal en zonder parfum. Ideaal!

Hoe gebruik je Skinlight voor het verlichten van de oksels?

Je brengt de crème 2 of 3 maal daags aan. Indien in de zomer is het ook het advies om een SPF crème te smeren. Vervolgens blijf je de crème herhalen tot je helemaal tevreden bent met het resultaat. Over het algemeen moet 1 tot 2 verpakkingen genoeg zijn voor een goed resultaat en vele maanden onderhoudskuur.

skinlight 2 verpakkingen

Karlijn

3 Comments

  1. Al jaren gebruik ik een eigengemaakte scrub, met een halve uitgeperste citroen in combinatie met Skinlight whitening treatment. Dat werkt super goed voor mij.

  2. Bij mij zijn de zwarte oksels ontstaan door een deodorant product in combinatie met laser. ik onderging toen een laserbehandeling tegen de haartjes zodat deze voor langere tijd weg zouden blijven, maar doordat ik toen een deodorant tegen zweten gebruikte werden mijn oksels donkerder. Het viel mij eerst niet op, maar binnen ik denk een maandje was het kwaad al geschied. nu gebruik ik een huid blekende creme en ik zie al een lichte verbetering

  3. al een tijdje gebruik ik de creme van skinlight en ook in combinatie met een scrub. ik boek er hele goede resultaten mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *