2

Wat helpt tegen donkere oksels

Wat helpt tegen donkere oksels – Wanneer je ouder wordt merk je vooral dat je oksels donkerder worden dan de omliggende huid. Dit merk je vooral als je een getinte tot donkere huid hebt. Eigenlijk is dit ook vrij logisch. Maar als getinte of donkere vrouw wil je natuurlijk ook met een fijn gevoel er mooi uitzien ook als je zomerkleding draagt.

Waardoor worden de oksels donkerder?

De oksels zijn als eerst natuurlijk heel ander qua structuur en textuur. De oksels zijn steviger dus de huid is een stuk dikker, maar toch zeer flexibel. Dit is niet vreemd gezien de oksels in principe de arm en het romp met elkaar verbind en bovendien je arm moet kunnen laten bewegen, strekken en draaien in heel veel posities. Mee hierdoor ontstaat er donkerder pigment. Ook door het scheren, harsen en veelvuldig wassen. En natuurlijk door het gebruik van deodorant hebben de oksels heel wat te verduren. De okselhuid veroudert en pigmenteert daarom meer en wordt langzaam steeds donkerder.

Wat kan ik zelf doen tegen donkere oksels?

Zorg als eerste voor een goede oksel hydratatie. Was je oksels ook met natuurlijke producten en voorkom schade door het scheren met een ouder vaak bot scheermesje. Smeer ook altijd als je gaat zonnen een SPF crème op de oksel huid om verdere verkleuring te voorkomen.

Hoe kan ik mijn donkere oksels lichter maken?

Het idee voor de oplossing is eigenlijk vrij simpel. Misschien ken je het idee van tandenbleken? Dit zelfde idee kan je ook toepassen op je oksels. Met een natuurlijke skin whitening crème kun je in ongeveer 1 a 2 maanden de oksels bleken.

Skinlight werkt effectief tegen donkere oksels:

Wat helpt tegen donkere oksels

Skinlight helpt tegen donkere oksels

Wanneer je Skinlight gebruikt. Dan smeer je 2 maal daags een natuurlijke, ph neutrale en bovendien parfumvrije skin whitening crème op. Deze crème wordt bovendien in Nederland gemaakt en is volkomen veilig. Zoals gezegd smeer je het 2 maal daags tot je helemaal tevreden bent met het resultaat.

Karlijn

2 Comments

  1. Mijn huid maakt eigenlijk altijd al heel veel pigment aan, en helaas heb ik ook last van donkere oksels.. wat voor mij goed werkt is een goede scrub, dat gebruik ik nu al een aardige tijd. Sinds kort ben ik ook begonnen met een bleekcreme, en deze gecombineerd werkt voor mij heel erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *