Ervaringen met oksels bleken

donkere oksels lichter makenIk heb als jonge vrouw van 23 jaar voor het eerst mijn oksels gebleekt. Ik heb dit thuis gedaan en ik moet zeggen dat oksels bleken mij absoluut mee is gevallen. Ik hoorde er allemaal verhalen over, dat het pijn zou doen of zo. Maar ik denk dat die mensen in de war waren met harsen, iets wat toch echt anders is. Natuurlijk, het is een soort van bleekmiddel wat je onder je oksels gaat smeren, maar het werkt als een zonnetje. Ik heb er een heel erg goede ervaring mee en hoewel ik geen donkere oksels heb die ik hoef te bleken, vind ik zelf een lichtere huid toch wel bijzonder belangrijk en daarom heb ik het dan ook gedaan.” – Linda uit Haarlem
 
donkere plekken onder okselsAls oudere vrouw vind ik het behoorlijk storend dat ik donkere oksels heb en ik doe dan ook mijn uiterste best om het al haar vrij te houden, maar ik wilde al een hele tijd weer mooie oksels krijgen, Sinds ik skinlight gebruik, ben ik er een heel stuk op vooruit gegaan. Ik hoef geen afspraken bij een kliniek te maken, ik kan gewoon lekker thuis het spul opsmeren en mijn huis is niet alleen lichter, het voelt meteen ook een heel stuk strakker en zachter aan. Ik kan dat spul echt aan iedere dame van een hogere leeftijd aanraden, want het werkt absoluut, zonder dat je ook maar ergens last van hebt. Dat spul is echt goedkoop oksels bleken.” – Annette van Z uit Heerhugowaard
 
donkere vlekken onder okselsAls man heb ik ook last van donkere oksels en ik bleek ze dan ook heel erg graag. Ik heb het al een keertje bij een kliniek laten doen, maar ik was daar niet heel erg tevreden over. Ze maakten het in mijn optiek veel te licht en ik wilde het gewoon een beetje wat natuurlijker van kleur hebben. Ik kocht zelf bleekcreme voor mijn oksels en ben daarmee aan de slag gegaan. Het was verbazingwekkend eenvoudig en op dat moment vorge ik mij af waarom ik überhaupt naar een kliniek was geweest! Sindsdien doe ik het om de vier weken gewoon zelf en breng mijn oksels naar mijn natuurlijke huidskleur terug. Het is echt ideaal, ik kan nu vrij gaan zwemmen zonder mij voor die donkere oksels te gaan schamen. Dus als ik zelf een advies zou mogen geven, is het dat je het gewoon lekker thuis moet doen. De kosten voor oksels bleken zijn op die manier vele malen lager en je kunt er in mijn optiek ook veel langer van genieten!” – Bas uit Vlaardingen

3 Comments

  1. Ook ik heb hele goede ervaringen met het bleken van de oksels.. wel raad ik aan om eerst eens de natuurlijke manieren te proberen,, denk aan scrubben met citroensap erbij, natuurlijke deo gebruiken.. werkt dat niet, probeer dan dit eens uit..

  2. Bij mij werkt het ook heel goed maar je moet de behandeling wel serieus nemen. Het duurt gewoon een tijdje voordat je resultaat begint te zien, maar wanneer dit het geval is dan gaat het super snel.

  3. Oksels bleken kan heel goed werken, maar vaak het je daar wel geduld voor nodig. De huid onder je oksels is namelijk vrij dik en daarom duurt het vaak langer voordat een dergelijke bleekcrème effect geeft. bij mij duurde dat wel iets van 10 weken geloof ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *