Tips tegen donkere oksels – Heb je last van donkere oksels? Het feit leert dat je er maar lastig van af kunt komen. Donkere oksels zijn infeite heel natuurlijk. Denken veel vrouwen. Eigenlijk is dat niet zo.

Waardoor worden oksels langzaam donkerder:

– Door het wassen met zeep en shampoo.
– Door het scheren, harsen en waxen van de oksels.
– Door her gebruik van ontharingscrème.

En natuurlijk door de zon. De huid wordt ouder en raakt versleten. Je oksels worden dus donkerder.

Tips tegen donkere oksels

Welke tips tegen donkere oksels werken?

1. Je kunt je oksels met citroen sap elke dag een behandeling geven. Echter is citroensap erg zuur dus niet erg fijn voor de oksel huid.

2. Ook is het mogelijk om je oksels te laten laseren. Echter kost deze behandeling behoorlijk wat centen. Toch is deze ingreep populair onder de welgestelde groep in de samenleving.

3. Daarnaast is het mogelijk om je oksels met een whitening crème op een veilige manier binnen enkele weken tinten lichter te smeren. Deze methode is een stuk goedkoper dan de laser behandeling en geeft geen huidirritatie zoals met citroensap.

Waar kan ik het product om oksels te verlichten aanschaffen?

Je kunt het product gewoon online bestellen. Wanneer je tevens 2 verpakkingen Skinlight neemt hoeft je ook geen verzendkosten te betalen.

Kortom, heb je last van donkere oksels. Je kunt er via onze 3 methodes zeker wat aan doen. Toch kiest het overgrote deel van alle mensen voor de huidvriendelijke methode met de okselbleker Skinlight Creme.

Door Nicole

2 gedachten over “Tips tegen donkere oksels”
  1. Nou daarnet 2 verpakkingen besteld, ben heel erg benieuwd en ik hoop echt dat het snel werkt. Heb zelfs nog persoonlijk advies gekregen, de klantenservice is wel echt heel aardig.

  2. Citroensap geeft veel irritatie bij mij dus daar ben ik mee gestopt. Ben begonnen met skin light en hoop dat het gaat werken. Ben nog niet zo heel lang bezig, ongeveer 3 weken nu. Wat ik ervan kan zeggen is dat het een luxe creme is en je maar heel weinig per keer nodig hebt. Het irriteert niet, ook niet na het scheren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *