Wondermiddel tegen donkere oksels – Je zoekt iets tegen donkere oksels?Dan ben je hier precies op de juiste pagina beland. Indien je een middeltje tegen donkere oksels nodig hebt zullen wij jou onderstaand van de benodigde informatie voorzien.

Waarom zijn o.a. Oksels meestal donkerder?

Net als de knieholtes zijn de oksels vaak donkerder. Dit komt omdat de structuur van de huid anders is dan de normale huid. Tevens scheren wij vrouwen meestal onze oksels en anders harsen of waxen we ze wel. Hierdoor ontstaat in de loop van de jaren schade aan de oksel huid. De oksel huid wordt dikker, ruwer en vaak ongelijk qua verkleuring. Ook het gebruik van producten als feet zorgen voor donkere oksels.

Hoe donkere oksels zoveel mogelijk voorkomen?

Zorg voor een huidvriendelijke manier om je oksels te scheren. Gebruik een biologische DEO en gebruik ook huidvriendelijke shampoo en zeep. Op deze manier zullen je oksels weer langzaam iets wat herstellen. Hierdoor worden je oksels naar verloop van de maanden weer steeds iets mooier. Echter is dit een dure en langdurige methode.

Iets tegen donkere oksels dat sneller werkt?

Wanneer je kiest voor Skinlight Oksels Whitening Creme. Dan kun je letterlijk binnen enkele weken al een heel mooi resultaat boeken. Je brengt de crème 2x per dag royaal op de oksels aan. Vervolgens smeer je er ook een sunblock overheen indien het een zomerse dag is waarin je ook korte kleding zult dragen. Je zult nu zien dat je oksels week naar week in een rap tempo een stuk helderder worden. Zodra je het gewenste resultaat hebt bereikt kun je het gebruik van het product naar enkele malen per wek verminderen.

Door Nicole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *