Er is crème tegen donkere oksels die je thuis heel erg gemakkelijk aan kunt brengen. Het is eigenlijk zo gebeurt en als je de juiste dosering toe gaat passen, kun je met een tube een aantal maanden, of misschien zelfs langer, op vooruit. Hoe je de oksels lichter maakt staat duidelijk op de verpakking vermeld en anders sowieso in de handleiding. Daar staat ook bij hoelang het oksels bleken duurt zodat je niet bijvoorbeeld vlak voor het stappen nog even je oksels wilt gaan bleken. Want zo werkt het niet helemaal. Het moet allemaal wel in gaan werken natuurlijk, voordat het ook een daadwerkelijk effect zal hebben. Als je niet zeker weet hoe je de oksels bleken moet, dan is het misschien een verstandige zet om het in een kliniek te laten doen. Daar doen ze dit soort behandelingen natuurlijk dagelijks. Het is voor hen zeg maar net als tanden poetsen. De ingreep kost nou eenmaal een beetje tijd maar het is absoluut de moeite waard.

Maak je oksels lichter met Skinlight whitening treatment. Breng twee keer daags aan voor optimaal resultaat.

Heb je vragen zoals `hoe krijg je lichtere oksels´ of andere vragen dan kun je die altijd in zo´n kliniek vragen. Online is er ook veel over te vinden, zodat je het natuurlijk ook gewoon n het comfort van je eigen huis zou kunnen doen.

Maar om daar al een beetje een antwoord op te geven, de crème smeer je eenvoudig in de oksel en dat laat je de aangegeven tijd in de oksel zitten. Wees er verdacht op dat het wel een soort bleekmiddel is, dus hoe langer de crème in de oksel zit, hoe bleker de huid zal worden. Het is toch enigszins schadelijk, dus wees daar vooral op bedacht. Daarna kun je de crème gewoon verwijderen (soms trekt het ook gewoon in) en je oksels zijn een aantal tinten lichter. Voor meer informatie kun je altijd op het internet gaan zoeken of even verder op deze site lezen, waar meer dan voldoende ervaringen van verschillende mensen staan. Wij hebben de negatievere ervaringen ook bewust laten staan, want men moet ook weten wat er eventueel mis zou kunnen gaan tijdens het oksels lichter maken.

Donkere oksels bleken voor en na

Laat je in ieder geval, als je het ergens laat doen, goed informeren over de eventuele gevolgen et cetera en mocht je vragen hebben over hoe je het thuis het beste kunt doen en wat voor middel je moet hebben, stek die vraag dan gerust. In de kliniek zijn ze verplicht die informatie aan je te verstrekken.

Door Nicole

3 gedachten over “Donkere oksels bleken”
  1. Helaas heb ik last van zwarte oksels, heel lelijk en het wordt helaas niet minder door scrubbe.. heb ook echt geen idee hoe ik eraan kom, misschien hormonen??

  2. Er zijn verschillende crèmetjes op de markt te verkrijgen. Zelf gebruik ik altijd die van mac
    Maar ook veel andere merken zijn heel goed en anders kun je altijd even jouw eigen dokter raadplegen.

    Groetjes,

    Jessica

  3. Ben heel benieuwd naar voor en na foto’s. Overweeg om een huidbleek creme te proberen omdat de meeste cremes totaal geen resultaat geven. Iemand ervaring mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *