Oksels bleken kan met verschillende producten. Je kunt het zelfs door het gebruik van citroensap doen. Dit heeft een zelfde soort effect als bleekmiddel maar zal minder sterk zijn. Toch is het een natuurlijke manier om donkere oksels te bleken. Een ander product wat heel erg goed werkt is skinlight. Dit middel is razend populair en heeft een blekend effect. Het oksel blekende product is ideaal om op een veilige manier je oksels lichter te maken. Uiteraard is het heel gemakkelijk om, net als zoveel mensen, ergens bij de specialist de oksels bleek te laten maken, maar het is daar vaak ene heel stuk prijziger. Daarom raden wij in principe aan om het gewoon thuis met skinlight te gaan doen.

Dit middel werkt gewoon perfect voor de huid en voelt niet irriterend aan en zorgt ervoor dat je op een veilige manier de gele vlekken uit de oksels haalt en deze weer helemaal bleek weet te maken. Door zweten en leeftijd wordt de huid daar nou eenmaal sneller verkleurd . Veel mensen hebben al ervaringen met oksels bleken en uit onderzoek wijst uit dat steeds meer mensen skinlight willen gebruiken, omdat het eenvoudig te gebruiken is en het resultaat wonderbaarlijk is!

Wat je zelf wilt kiezen, dat is natuurlijk ook aan jezelf. Maar waarom zou je een enorm bedrag aan het donkere oksels laten bleken uit gaan geven bij een kliniek, terwijl e het thuis voor veel minder en met nagenoeg hetzelfde, of zo niet betere effect kunt gaan doen?

Door Nicole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *