Veilig oksels bleken is iets wat je graag wilt doen. Dat is heel goed voor te stellen, aangezien het spul wat men erop aan het smeren is vaak toch wel redelijk agressief is. Je oksels verlichten doe je omdat je je bijvoorbeeld niet prettig voelt met die donkere plekken onder je armen, die je na het scheren overduidelijk te zien krijgt. Mensen voelen zich daar vaak niet op hun gemak bij en dat is heel erg goed voor te stellen. Oksels laten bleken is natuurlijk iets wat je niet zomaar zelf zal gaan doen. Het kan wel, maar veel mensen twijfelen er aan of het wel veilig is.

Is citroen veilig genoeg?

Als je het thuis doet, zou je ook met citroen je oksels kunnen bleken. Citroen heeft een blekend effect, ook hierdoor kunnen de oksels een heel stuk lichter worden gemaakt en zo ben je er verzekerd van dat veilig aan het oksels bleken bent.

Het bleken werkt als een soort verjonging van de oksel. Door de leeftijd worden oksels vaak donkerder en door het bleken lijkt de huid een soort verjongingskuur te ondergaan. Veel mensen doen het om precies die reden, maar ook omdat het in de mode is. Ben je een trendvolger dan is het oksels lichter maken misschien ook wel iets voor jou.

Er zijn dus verschillende manieren om de oksels te laten bleken. Je kunt het thuis doen, ergens in een kliniek laten doen , en nog met verschillende middelen ook. Misschien heb je zelf wel een middel wat heel erg goed werkt? Laat het ons dan weten, dan kunnen wij onze informatie pagina aan gaan passen.

Oksels bleken in Breda of een andere stad dat maakt niet veel uit, het kan namelijk overal. Veilig is het met ee en als je het helemaal goed en veilig gedaan wilt hebben, ga dan naar een kliniek, waar ze alle ervaring hebben om je op de juiste manier van dienst te zijn.

Door Nicole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *