Oksels bleken

Oksels bleken is een trend die na de anus ook in opmars is. Vandaag de dag is het haast ongehoord om nog met haren onder de armen rond te lopen. En ja, als je dan toch alles laat zien, met name in de zomer, dan wil je je oksels laten bleken, zodat het er allemaal even en mooi uitziet. Maar je oksels lichter maken is natuurlijk niet iets wat je zomaar eventjes doet. Wat komt daar zo allemaal bij kijken? Kan iedereen het doen, hoe werkt het precies en wat zijn de kosten van dit alles. En natuurlijk de vraag, is het wel veilig?

Hoe werkt oksels bleken

Hoe werkt oksel bleken nou precies? Eigenlijk is het heel simpel. Men smeert een soort van gel onder de oksel, waardoor die vervelende donkere plekken verdwijnen. Snel oksels verlichten kan dus ook. De ingreep is helemaal niet zo drastisch. Men smeert het simpelweg onder de armen en het spul droogt snel, plakt ook niet en zal ervoor zorgen dat je een aantal maanden met witte oksels rond kunt lopen. Toch wel een fijn idee dat je niet per se naar een speciale kliniek hoeft te gaan om uw oksels te laten bleken. Het kan gewoon thuis, heel eenvoudig en zonder enige poespas.

Veilig oksels bleken is eigenlijk heel normaal. Je moet er zelf geen huisgemaakte middelen op gaan smeren. Er zitten in veel van dit soort middelen ook wel chemische middelen waar u last van kunt krijgen, als je het er zomaar op gaat smeren. Dus mocht je oksels bleken thuis gaan proberen, dan raden wij je ten zeerste aan om goed te lezen wat er in het middel zit en wat de eventuele bijwerkingen kunnen zijn. Wilt je het absoluut en voor de volle 100% veilig hebben, laat het dan alsnog in een kliniek doen. Daar weten ze wat ze moeten gebruiken om je oksels lichter te maken, en hoeveel ze ervoor nodig hebben.

Kosten oksels bleken

De kosten van oksels bleken kunnen variëren. Bij de ene ben je nog geen 200 euro kwijt, bij een ander weer veel meer. Bij Oksels bleken Utrecht is het niet alleen bijzonder goedkoop, ook krijg je hier een ontzettend goede behandeling. Snel je oksels laten bleken kan bij ons en daarnaast is het nog eens veilig ook! Neem anders geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we je op een rustige manier hierover kunnen informeren.