Eenvoudig van donkere oksels af – Donkere verkleuringen in de oksel komen vrij vaak voor. Veel mensen ervaren dit als zeer vervelend en het belemmerd ze in het dragen van kleding met korte mouwen of zwemkleding in de zomermaanden. Eigenlijk is dit helemaal niet nodig, want je kunt er eenvoudig iets aan doen.

Verzorging van de oksels

Allereerst is de verzorging van je oksels erg belangrijk. Gebruik je wel een goede deodorant die de huid hydrateert? Zorg je wel dat je na het scheren de huid verzorgt met een goede bodylotion of een huidolie? Scrub je de huid van je oksels weleens? Een huid die niet goed gehydrateerd is kan droog aanvoelen. Er kan een ophoping van huidcellen ontstaan en die kunnen de huid donkerder kleuren. Een goede verzorging van de huid, zeker de oksels, is in de zomermaanden dan ook heel belangrijk en kan er al voor zorgen dat de verkleuring minimaal zijn.

Egaliseren van de oksels teint

Merk je dat je ondanks een goede verzorging toch niet tevreden bent met de kleur van de huid rond de oksels, dan zijn er ook andere oplossingen voor jouw probleem. Je kunt de huid bijvoorbeeld laten laseren of naar een IPL specialist gaan. Veel makkelijker is het gebruik van een huidblekende crème De crème van Skinlight is online te bestellen en eenvoudig in gebruik. Je smeert de crème twee keer per dag op de huid en na een paar weken zul je merken dat de huid egaliseert. Voor meer informatie over dit mooie product kijk je op Shop.skinlight.nl of Bol.com.

Door Nicole

Eén gedachte over “Eenvoudig van donkere oksels af”
  1. Zo heel eenvoudig vind ik het niet om van mijn donkere oksels af te komen. Het is toch wel moeilijker dank je denkt om heel eerlijk te zijn. Wil mijn oksels dolgraag bleken zodat ik eindelijk weer met meer zelfvertrouwens thirts kan dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *