3

Tips tegen donkere oksels

Tips tegen donkere oksels – Heb je last van donkere oksels? Het feit leert dat je er maar lastig van af kunt komen. Donkere oksels zijn infeite heel natuurlijk. Denken veel vrouwen. Eigenlijk is dat niet zo.

Waardoor worden oksels langzaam donkerder:

– Door het wassen met zeep en shampoo.
– Door het scheren, harsen en waxen van de oksels.
– Door her gebruik van ontharingscrème.

En natuurlijk door de zon. De huid wordt ouder en raakt versleten. Je oksels worden dus donkerder.

Tips tegen donkere oksels

Tips tegen donkere oksels

Welke tips tegen donkere oksels werken?

– Je kunt je oksels met citroen sap elke dag een behandeling geven. Echter is citroensap erg zuur dus niet erg fijn voor de oksel huid.
– Ook is het mogelijk om je oksels te laten laseren. Echter kost deze behandeling behoorlijk wat centen. Toch is deze ingreep populair onder de welgestelde groep in de samenleving.
– Daarnaast is het mogelijk om je oksels met een whitening crème op een veilige manier binnen enkele weken tinten lichter te smeren. Deze methode is een stuk goedkoper dan de laser behandeling en geeft geen huidirritatie zoals met citroensap.

Waar kan ik het product om oksels te verlichten aanschaffen?

Je kunt het product gewoon online bestellen. Wanneer je tevens 2 verpakkingen Skinlight neemt hoeft je ook geen verzendkosten te betalen.

Kortom, heb je last van donkere oksels. Je kunt er via onze 3 methodes zeker wat aan doen. Toch kiest het overgrote deel van alle mensen voor de huidvriendelijke methode met de okselbleker Skinlight Creme.

Karlijn

3 Comments

  1. zoek eigenlijk al meerdere jaren naar een methode om mijn oksels te verlichten.. heb donkere oksels. hoelang zal het duren voor ik resultaten behaal met Skin-Light gel?

  2. Gebruik Skinlight nu 4 weken voor mijn oksels en knieholtes, ben erg tevreden. Het resultaat kwam wel pas na week 3, daarna is het erg snel gegaan en ben ik gestopt omdat ik het zo wel goed vond. Ik heb de crème aanbevolen aan een collega op het werk en kan het hier ook iedereen aanbevelen.

  3. Probeer natuurlijke middelen die de huid bleken. De zuren en antibacteriele en ontsmettende eigenschappen van bepaalde soorten groenten en fruit bleken je huid op natuurlijke wijze. Aardappel, komkommer en citroen zijn drie dingen die de donkere huid onder je oksels lichter kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *